Algemeen

Algemeen

Kempen Aircraft Maintenance B.V. is een dynamisch erkend EASA Part 145, FAA 14 CFR Part 145, Guernsey Part 145 (2-REG) en Nationaal (Annex I) vliegtuig onderhoudsbedrijf welke gesitueerd is op Kempen Airport (EHBD).

In de 2 goed uitgeruste onderhoudshangaars werken onze vakkundig opgeleide monteurs aan het onderhoud van zowel vliegtuigen welke bij Kempen Airport gestationeerd zijn als aan vliegtuigen van externe klanten.

Als erkend Socata TBM service center en Pilatus PC-12 en PC-24 service center kunnen onze monteurs al het onderhoud / service aan uw TBM, PC-12 en PC-24 verzorgen.

Wij kunnen nu ook complete ondersteuning (onderhoud, troubleshooting, avionica) leveren voor de Pilatus PC-24!!

Tevens is Kempen Aircraft Maintenance het adres voor onderhoud aan o.a. uw Cessna, Cirrus, Kodiak, Mooney, Pilatus PC-6, Piper, Robin, Socata TB en Vulcanair P68 vliegtuig. Zie hier voor de exacte mogelijkheden.

Zusterbedrijf Kempen Aircraft Management B.V. is een EASA approved Part-CAMO organisatie welke uw luchtvaartuig geheel in beheer kan nemen. Zie hier voor de exacte mogelijkheden.

Graag nodigen we U uit om een bezoek te brengen aan onze onderhoudsfaciliteit voor een bezichtiging en het bespreken van uw wensen m.b.t. het onderhoud en/of beheer van uw vliegtuig.

In combinatie met Kempen Airport bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het unieke totaal concept voor ondersteuning in de aanschaf, opleiding/training, stalling, operationeel gebruik en onderhoud van uw (toekomstige) vliegtuig. Informeer naar de mogelijkheden.